Snel aan de slag

Snel aan de slag met de zekerheid dat de klacht je ook later niet meer beperkt!  Dat is waar Winnock Zorg voor staat. Dit houdt in dat je na aanmelding op zo kort mogelijke termijn* wordt uitgenodigd en aansluitend kunt starten met de behandeling.

*Door drukte kan het momenteel wel voorkomen dat bij sommige vestigingen de wachttijd langer is. (neem hiervoor contact op met de vestiging)

Wachttijd diagnostiek/polikliniek
Nadat de benodigde gegevens bij ons bekend zijn word je uitgenodigd voor een intake. De intake bestaat uit een uitgebreid multidisciplinair onderzoek met een medisch specialist en kan voorafgegaan worden door een informatie bijeenkomst.

Revalidatie: wachttijd polikliniek
Actuele wachttijd per 4 november 2019

Winnock Zorg Amsterdam 22 kalenderdagen
Winnock Zorg Arnhem 66 kalenderdagen
Winnock Zorg Breda 44 kalenderdagen
Winnock Zorg Den Haag 106 kalenderdagen
Winnock Zorg Eindhoven 36 kalenderdagen
Winnock Zorg Groningen 45 kalenderdagen
Winnock Zorg Hoensbroek 17 kalenderdagen
Winnock Zorg Rotterdam 24 kalenderdagen
Winnock Zorg Zeist 14 kalenderdagen
Winnock Zorg Zwolle 84 kalenderdagen

 

> De daadwerkelijke wachttijd kan op individueel niveau anders (vaak beter) uitpakken dan gepubliceerd.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact met ons opnemen, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je hierin ondersteunen, zodat je mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.