Snel aan de slag

Snel aan de slag met de zekerheid dat de klacht je ook later niet meer beperkt!  Dat is waar Winnock Zorg voor staat. Dit houdt in dat je na aanmelding op zo kort mogelijke termijn* wordt uitgenodigd en aansluitend kunt starten met de behandeling.

*Door drukte kan het momenteel wel voorkomen dat bij sommige vestigingen de wachttijd langer is. (neem hiervoor contact op met de vestiging)

Wachttijd diagnostiek/polikliniek
Nadat de benodigde gegevens bij ons bekend zijn word je uitgenodigd voor een intake. De intake bestaat uit een uitgebreid multidisciplinair onderzoek met een medisch specialist en kan voorafgegaan worden door een informatie bijeenkomst.

Revalidatie: wachttijd polikliniek
Actuele wachttijd per 2 maart 2020

Winnock Zorg Amsterdam 15 kalenderdagen
Winnock Zorg Arnhem 23 kalenderdagen
Winnock Zorg Breda 16 kalenderdagen
Winnock Zorg Den Haag 36 kalenderdagen
Winnock Zorg Eindhoven 14 kalenderdagen
Winnock Zorg Groningen 22 kalenderdagen
Winnock Zorg Hoensbroek 22 kalenderdagen
Winnock Zorg Rotterdam 35 kalenderdagen
Winnock Zorg Zeist 09 kalenderdagen
Winnock Zorg Zwolle 44 kalenderdagen

 

> De daadwerkelijke wachttijd kan op individueel niveau anders (vaak beter) uitpakken dan gepubliceerd.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact met ons opnemen, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je hierin ondersteunen, zodat je mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.