shutterstock_244732864

Waarom Winnock Zorg

Snel aan de slag met de zekerheid dat de klacht je ook later niet meer beperkt? Naast een snelle behandeling is ook het lange termijn effect belangrijk. Winnock Zorg werkt duurzaam, snel en resultaat gericht.

Herken bij ons de oorzaak van je klachten. Vervolgens leer je op een gezonde manier te bewegen, leven en denken. Zo blijf je ook op lange termijn klachtenvrij.

Hoe doen we dat?
Op basis van de verwijzing door huisarts, bedrijfsarts of specialist, zal een afspraak gemaakt worden voor een uitgebreide intake. Vooraf wordt je verzocht vragenlijsten in te vullen. Je krijgt daarvoor een logincode. Op basis van de intake kan bepaald worden of onze behandeling voor jou de meest geschikte oplossing is. Aansluitend op de multidisciplinaire intake volgt een modulair opgebouwde intensieve behandelfase (afgestemd op je zorgvraag) en een follow up en nazorgfase. Je stelt in overleg met onze professionals zelf doelen voor het te bereiken resultaat. Gedurende deze hele behandeling vinden zo nodig extra behandelingen plaats in geval er onverhoopt een terugval optreedt. De behandelingen worden uitgevoerd door een team van professionals bestaande uit een medisch specialist, fysiotherapeut, ergotherapeut en psycholoog. Gedurende de behandeling overleggen de teamleden intensief met elkaar zodat de juiste zorg en het beste resultaat voor jou duurzaam behaald kan worden.