Veelgestelde vragen

De naam Winnock is in 2002 ontstaan en betekent 'venster (zicht) op de toekomst'.
Ja, op het moment dat klachten zoals pijn en/of moeheid ervoor zorgen dat iemand zijn/haar sociale activiteiten, hobby's, huishouden en eventueel werk niet meer kan uitvoeren zoals hij/zij zou willen, dan is het tijd om aan Winnock Zorg te denken! Ongeacht of u wel of geen werk en/of inkomen heeft.
Opdrachtgevers en patiënten waarderen ons met een hoge score van 8,1. Daarnaast beveelt maar liefst 90% van onze opdrachtgevers ons aan hun relaties. Dit zijn uitzonderlijk hoge scores. Kijk hier voor de ervaringen van patiënten. Ervaringen van onze verwijzers vindt u hier.
In de meeste gevallen wel, dit is onder andere afhankelijk van de diagnose en de duur van de klachten. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Voor behandelingen bij Winnock Zorg die vanuit de zorgverzekering vergoed worden geldt dat daarbij ieder jaar uw wettelijk eigen risico en uw eventueel aanvullend vrijwillig eigen risico aangesproken kan worden. Zie hiervoor uw polisvoorwaarden.
Ja dat kan, u kunt zich direct aanmelden via dit aanmeldformulier.
Dat kan via ons contact formulier of u kunt bellen naar 088 - Winnock (088-9466 625) of neem direct contact op met een van onze vestigingen.
Die vindt u op de website: www.winnock.nl. Klik hier voor het overzicht van onze geaccrediteerde nascholing.
De downloads kunt u hier vinden.
Winnock Zorg heeft 10 vestigingen door het land, daarmee waarborgt Winnock Zorg een landelijke dekking. Klik hier voor een overzicht.
Ja, mail uw naam en telefoon nummer door naar Winnock Zorg. Of klik hier voor onze contactpagina.
Elke situatie is uniek. Winnock Zorg biedt verschillende interventies. Deze variëren in duur, intensiviteit en vorm. Het juiste programma wordt aan het eind van het kennismakingsgesprek geadviseerd op basis van de duur van de klachten, de achterliggende problematiek, het huidige functioneren, de duur van het verzuim en de mate van werkhervatting. Dit advies wordt nog eens getoetst tijdens het multidisciplinair onderzoek.
Wij proberen onze patiënten zo snel mogelijk een interventie aan te bieden. Soms ontkomen ook wij niet aan een wachtlijst, deze proberen wij zo beperkt mogelijk te houden. Meestal kan de intensieve fase van het programma kort na het multidisciplinaire onderzoek starten.
In de meeste gevallen wel, dit is onder andere afhankelijk van de diagnose en de duur van de klachten. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Voor behandelingen bij Winnock Zorg die vanuit de zorgverzekering vergoed worden geldt dat daarbij ieder jaar het wettelijk eigen risico en eventueel aanvullend vrijwillig eigen risico van de patiënt aangesproken kan worden.  Als er sprake is van een werkgever dan kan deze ook deelnemen aan de werkgevers interventie : “Terug naar Werk” Deze interventie komt voor rekening van de werkgever. Onze klantmanager vertelt de betreffende werkgever graag meer over de mogelijkheden, kosten en eventuele vergoedingen.
U kunt een patiënt direct aanmelden via dit aanmeldformulier.